Leer onze kinderbegeleiders kennen

Maak kennis met het voltallige team van kinderdagverblijf 't Kapoentje! Op deze pagina vindt u een kleine voorstelling van onze staf, kokkin en kinderbegeleiders in Sint-Genesius-Rode. (er zijn momenteel verschuivingen in onze groepen, we gaan dit de komende weken up to date maken)

De Sterretjes (baby's)

Frieda
Het is altijd Frieda haar droom geweest om met kleine kinderen te werken. Dit kwam dan ook uit toen ze in haar schoolperiode op stage mocht gaan en nadien kon ze al gauw halftijds in 't Kapoentje beginnen werken. Nu zoveel jaren later werkt ze er nog steeds. Ze doet haar job met hart en ziel. Het maakt haar steeds weer blij wanneer de kindjes zich goed voelen. Een glimlach van de sterretjes en Frieda haar dag is geslaagd!

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Anja
Anja komt uit Grimbergen is gehuwd en ze heeft 2 dochters. Ze werkt ook al ruim 25 jaar in 't Kapoentje. Momenteel werkt Anja bij de baby's (de sterretjes) en dit is enorm fijn om te doen. Als je ziet hoeveel zo'n kleine mensjes leren op die jonge leeftijd, dat is toch gewoon fantastisch! Elke dag is anders en dat maakt haar job zo leuk.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Fabienne
Fabienne is gehuwd en heeft 2 kinderen. Ze werkt al meer dan 25 jaar in 't Kapoentje. Het grootste deel hiervan bij de baby's, wat ze nog steeds heel graag doet. Op maandag staat Fabienne bij de Beertjes.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

De Beertjes (kruipers)

Ann
Ann is getrouwd en heeft 2 kinderen. Een zoon en een dochter. Ze werkt in de groep van de kruipers (de Beertjes). In deze groep heb je grote verschillen qua leeftijd en kunnen, zoals: stappen, alleen eten en drinken, op een stoeltje leren zitten... Dat maakt het juist zo boeiend elke dag opnieuw.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Pandas

 

Christine
Christine werkt deeltijds bij de kruipertjes (de Beertjes). Ze vindt het boeiend om de kindjes te leren kennen en er een band mee te hebben. Deze kleine mensjes zijn de toekomst, daarom wil Christine ze begeleiden bij al de dingen die ze leren. Christine houdt ook nog van dieren, natuur en reizen.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

De Bengeltjes (jonge peuters)

Marita
Marita werkt al meer dan 30 jaar in 't Kapoentje, waarvan ongeveer de helft bij de baby's en de laatste jaren bij de jongste peuters (de Bengeltjes). Ze heeft 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Haar kleinkinderen kwamen heel graag naar 't Kapoentje en binnenkort zal nummer 6 ook het Kapoentje vervoegen. Kinderen zijn altijd al haar grote passie geweest en zijn het nog steeds. Marita komt nog elke dag met plezier werken.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Marie-Christine
Marie-Christine werkt reeds 22 jaar in 't Kapoentje en doet dit nog steeds met de glimlach. Ze werkt ook met de jongste peutertjes. Kinderen houden enorm van Marie-Christine haar zotte buien. Ze is een zotte tante!

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Evi
Van kinds af aan wilde Evi iets doen met kinderen of dieren. Dit werd realiteit door de job als kinderbegeleider te mogen uitvoeren in het Kapoentje. Daarnaast heeft Evi een passie voor paardensport en oefent ze deze uit in haar vrije tijd. Creatief zijn is ook een sterke eigenschap en dat komt goed uit met onze kindjes. Ze wil onze kindjes meehelpen om te "groeien".

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

De Rakkertjes (oudste peuters)

Magda
Reeds 2/3 van haar leven werkt Magda in 't Kapoentje. Nu nog 3 dagen per week bij de oudste peuters (de Rakkertjes). Ze is ondertussen ook al een trotse oma. Dit doet haar meer dan ooit beseffen hoe belangrijk onze job is.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Anja
Dit is Anja en ze staat ook bij de rakkertjes. Anja werkt 4/5 en ze houdt ervan om met de kindjes te knutselen en heel veel plezier te maken.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

 

 

Keuken

Ingrid
Ingrid is geboren te Halle in 1962 en heeft twee kinderen. Vanaf 1992 zorgt ze ervoor dat jullie kleine kapoenen dagelijks verse aardappeltjes en groentjes krijgen. Met de 'pollepel' in haar hand, komt Ingrid door heel Kapoentjesland.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Staf

Brigitte
Brigitte is de lieve sterretjes dankbaar voor hun onvoorwaardelijke glimlach. Brigitte gaat graag mee met de Beertjes op hun boeiende ontdekkingstocht. Ze springt vaak binnen bij de ondeugende Bengeltjes met hun fonkelende pretoogjes. Brigitte kijkt ook altijd uit naar een bezoek aan de pientere rakkertjes, daar leert ze elke keer wel iets van. Brigitte staat al 35 jaar in het Kapoentje en dit heeft haar leven veel rijker gemaakt!

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Caro
Caro is pedagogisch coördinator in 't Kapoentje. Ze heeft 14 jaar in het onderwijs gewerkt en heeft dan voor de kinderopvang gekozen. Caro is spontaan, goedlachs en fiere mama van drie zoontjes. In het Kapoentje is Caro medeverantwoordelijke en zorgt ze voor de contacten met de ouders. Ze verzorgt ook de pedagogische ondersteuning van de begeleidsters. Caro doet de nieuwe inschrijvingen en administratie omtrent ouders en kindjes. Caro ziet graag al de kindjes stralen van geluk, maar is ook heel tevreden als de mama's en papa's zich ook heel welkom voelen in 't Kapoentje!

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Carina
Carina werkt sinds 2010 als directrice in 't Kapoentje. Ze heeft al geruime tijd ervaring in de kinderopvang. Van opleiding is ze maatschappelijk assistente en heeft 13 jaar gewerkt als personeelsverantwoordelijke in een distributiebedrijf. De job is zeer afwisselend en dat maakt het juist zo boeiend. De glimlach op de gezichtjes van kindjes maakt haar dag goed.

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje  - Team

Contacteer ons

Wilt u graag nog wat meer weten over ons team van kinderbegeleiders, neem dan zeker even contact op met kinderdagverblijf ’t Kapoentje in Sint-Genesius-Rode. U kunt zo meteen ook het gastenboek invullen.